Porovnání slevových portálů v Bosně a Hercegovině a České republice - Salihbegovic, Amna; Hartman, Ladislav; Linc, Zdenek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
V roce 2011 je založen první slevový portál eKupon a potom, vznikla řada dalších podobných portálů. V současně době v Bosně a Hercegovině na trhu existuje méně než 10 portálů. Hlavním cílem této práce je zanalýzovat trh slevových portálů v BaH a porovnat eKupon se největším slevovým portálem v České Republice, Slevomat.cz. Na začátku popíši business model standardního slevového portálu a popíšu vývoj oboru hromadného nakupování v České repulice, se zaměřením na Slevomat, a potom řeknu pár slov o vývoje oboru slevových portálu v Bosně a Hercegovině. Porovnání portálů eKupon a Slevomat je provedeno podle vybraných parametrů, jako je například, spolupráce s partnery, všeobecné obchodní podmínky stanovené v obchodní smlouvy, spokojenost zákazníků, věrnostní program, atd. Na závěr je udělaná SWOT analýza společnosti eKupon, ve které zanalyzované parametry byly přiřazeny k silným nebo slabým stránkám společnosti.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses