Způsob a možnosti financování sportovních aktivit z veřejných rozpočtů - případová studie města Votice - Martínková, Johana; Urbánek, Václav; Bušovský, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem této práce je zmapovat finanční zajištěnost oblasti sportu z veřejných rozpočtů v České republice se zaměřením na město Votice. Analýza spočívá v podrobně zpracované případové studii, která prezentuje spojení sportu a města Votice. Přibližuje čtenářům množství finančních prostředků poskytnutých na sportovní aktivity v jednotlivých letech a zpracovaný návrh východisek na zlepšení financování sportu ve Voticích na další rozpočtová období.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses