Příčiny neúspěchu v podnikání konkrétní malé firmy - Kovářová, Lenka; Müllerová, Jana; Svobodová, Ivana, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se zaměřuje na zjištění možných příčin neúspěchu malých podniků. Vymezuje konkrétní situace, které se mohou objevit při podnikání v oblasti pohostinství a poskytování sportovních služeb. Zpracovává názory zákazníků i zaměstnanců. Cílem práce je zhodnocení situace v konkrétním malém podniku, nalezení a konkretizace příčin neúspěchu této firmy a následné navrhnutí možných změn a řešení.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses