Personální řízení lidských zdrojů v západních zemích a zemích Perského zálivu (GCC) - Khadzhibiekova, Aida (2015)
Cílem mé bakalářské práce je zhodnocení a porovnání personálních činností v západních zemích a zemích Perského zálivu zjištěných na základě zkušeností personalistů uvedených podniků a studia literatury. V části teoretické jsou popsané základní poznatky a pojmy o zásadách personálního řízení v příslušných částech světa podle informací získaných v literatuře uvedené v seznamu použitých zdrojů. V následující praktické části je zhodnocen a zanalyzován současný stav personálního řízení ve vybraných společnostech. Závěrem práce je shrnutí všech poznatků, které byly nalezeny.