Personální řízení lidských zdrojů v západních zemích a zemích Perského zálivu (GCC) - Khadzhibiekova, Aida; Quigley, Martin John David; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem mé bakalářské práce je zhodnocení a porovnání personálních činností v západních zemích a zemích Perského zálivu zjištěných na základě zkušeností personalistů uvedených podniků a studia literatury. V části teoretické jsou popsané základní poznatky a pojmy o zásadách personálního řízení v příslušných částech světa podle informací získaných v literatuře uvedené v seznamu použitých zdrojů. V následující praktické části je zhodnocen a zanalyzován současný stav personálního řízení ve vybraných společnostech. Závěrem práce je shrnutí všech poznatků, které byly nalezeny.
Vedoucí práce: Martin John David Quigley
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses