Investice do nemovitosti jako možnost zabezpečení na stáří - Staněk, Ondřej (2014)
Diplomová práce se zabývá analýzou výhodnosti investice do nemovitosti jako možnosti zajištění na stáří. Obsahem je zamyšlení nad možnostmi zajištění na stáří, teoretické přístupy k ocenění nemovitostí, základy pro orientaci na hypotečním trhu. Nedílnou součástí je i analytická část, kde jsou porovnávány investice do nemovitosti s variantním uložením peněžních prostředků do penzijního fondu.