Investice do nemovitosti jako možnost zabezpečení na stáří - Staněk, Ondřej; Radová, Jarmila; Rybák, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce se zabývá analýzou výhodnosti investice do nemovitosti jako možnosti zajištění na stáří. Obsahem je zamyšlení nad možnostmi zajištění na stáří, teoretické přístupy k ocenění nemovitostí, základy pro orientaci na hypotečním trhu. Nedílnou součástí je i analytická část, kde jsou porovnávány investice do nemovitosti s variantním uložením peněžních prostředků do penzijního fondu.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses