Změny v mezinárodním daňovém plánování v důsledku zvýšené mezivládní spolupráce a zavedení globální výměny informací - Jedličková, Zuzana; Francírek, František; Jakoubek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zabývá zejména změnami v daňovém plánování, globální výměnou informací a dokumenty, na základě kterých je nebo bude výměna uskutečňována. Práce se také věnuje nástrojům pro ochranu identity vlastníka příjmů. Praktickou část tvoří případová studie, která nastíní užitečnost znalosti dané problematiky. Cílem práce je uceleně shrnout změny, které nastaly v mezinárodním daňovém plánování v posledních letech, a to v souvislosti se zvyšující se mezivládní spoluprací, zejména v oblasti výměny daňových informací.
Vedoucí práce: František Francírek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses