Strategicko ekonometrická analýza společnosti ČEZ Energetické produkty, s.r.o. - Köhler, Jiří (2015)
S nástupem moderních technologií se mění i vnímání odpadů. Co bylo dříve považováno za nevyužitelnou a nákladnou položku, je dnes vnímáno jako dále využitelný materiál, který může být i potenciálním novým příjmem pro podnik. Ideálním příkladem může být energetický průmysl, který donedávna pouze uskladňoval odpad vznikající při spalování uhlí. Nově je však schopen tento odpad přetvořit na vedlejší energetický produkt, který je schopen dále využívat. Hlavním cílem diplomové práce je zjistit, zda existuje potenciál pro rozvoj vedlejších energetických produktů v ČR.