Finanční analýza podniku Pleas, a.s. - Dvořák, Tomáš; Štamfestová, Petra, 1984-; Svoboda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zhodnocení finanční situace ve společnosti Pleas a. s. v letech 2009 -- 2013. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. V metodické části jsou uvedeny postupy výpočtu jednotlivých ukazatelů, vysvětlení použitých metod a finančních pojmů. Praktická část se prvně zabývá představením firmy Pleas a. s. a následnou finanční analýzou, ke které byly využity účetní výkazy a výroční zprávy společnosti. V závěru práce se nachází shrnutí výsledků finanční analýzy a řešení, která by mohla vést k růstu společnosti Pleas a. s.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses