Marketingová komunikace golfového turnaje Czech Masters - Vajcík, Antonín; Průša, Přemysl, 1980-; Šanda, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce analyzuje marketingovou komunikaci promotérské společnosti Relmost při příležitosti pořádání golfového turnaje D+D REAL Czech Masters ze série turnajů European Tour. Cílem práce je představit a následně kriticky zhodnotit dosavadní marketingovou komunikaci. První dvě kapitoly definují základní pojmy marketingu se zvláštním zaměřením na marketingovou komunikaci. Následuje představení společnosti Relmost, respektive golfového turnaje D+D REAL Czech Masters a stěžejní částí je analýza komunikačního mixu při příležitosti propagace turnaje. Práce na základě dotazníkového šetření hodnotí efektivitu dosavadní komunikace a navrhuje doporučení na zlepšení do příštích let. V neposlední řadě je součástí také analýza SWOT.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses