Finanční analýza společnosti PAS PLUS s.r.o. - Plucarová, Markéta; Mikan, Pavel, 1963-; Straka, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem bakalářské práce "Finanční analýza společnosti PAS PLUS s.r.o." je analyzovat a zhodnotit vývoj finanční situace společnosti od roku 2009 do roku 2014, porovnat s odvětvím a zhodnotit budoucí vývoj. Bakalářská práce je složena z teoretické a praktické části. V teoretické části je vysvětlen účel finanční analýzy a uveden postup použit při konstrukci a výpočtech v části praktické. Mezi použité nástroje finanční analýzy patří horizontální a vertikální analýza, bilanční pravidla, analýza poměrových ukazatelů, Du Pont analýza, ekonomická přidaná hodnota, bonitní a bankrotní modely a spider analýza pro porovnání s odvětvím. Praktická část obsahuje popis společnosti PAS PLUS s.r.o. a aplikaci uvedených metod z teoretické části.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses