Fundamentální analýza akcie Philip Morris - Drábek, Matěj (2015)
Bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou akciového titulu Philip Morris ČR a na jejím základě vyvozením investičního doporučení. Práce je členěna do tří částí. V první kapitole se pokouším ohodnotit vliv globálních ekonomických faktorů na vývoj akciového kurzu. Druhou část tvoří charakteristika tabákového průmyslu v podmínkách České republiky. Stěžejní třetí část je věnována několika metodám sloužícím ke zjištění, zda je akcie na daném trhu podhodnocena, či nadhodnocena. V závěru pak vyvozuji investiční doporučení na základě předcházejících kapitol.