Fundamentální analýza akcie Philip Morris - Drábek, Matěj; Veselá, Jitka; Derner, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou akciového titulu Philip Morris ČR a na jejím základě vyvozením investičního doporučení. Práce je členěna do tří částí. V první kapitole se pokouším ohodnotit vliv globálních ekonomických faktorů na vývoj akciového kurzu. Druhou část tvoří charakteristika tabákového průmyslu v podmínkách České republiky. Stěžejní třetí část je věnována několika metodám sloužícím ke zjištění, zda je akcie na daném trhu podhodnocena, či nadhodnocena. V závěru pak vyvozuji investiční doporučení na základě předcházejících kapitol.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses