Účetní specifika společenství vlastníků jednotek v konkrétních podmínkách - Abelová, Kateřina; Takáčová, Hana, 1952-; Nováková, Štěpánka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce se věnuje problematice společenství vlastníků jednotek. Nejprve uvádí právní postavení společenství vlastníků jednotek včetně jeho vzniku a zániku a působnosti jednotlivých orgánů. Následně jsou popsány účetní předpisy charakteristické pro společenství vlastníků jednotek. Praktická část je zaměřena na konkrétní účetní postupy Společenství vlastníků jednotek bytového domu - bydlení Petržílkova, které do jisté míry porovnává s postupy vycházejícími z účetních předpisů.
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses