Analýza pojetí a marketingu stálých expozic v galeriích výtvarného umění v Čechách. - Vičarová, Barbora; Janištinová, Anna; Prokůpek, Marek, 1987-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se věnuje tématu stálých expozic v regionálních galeriích výtvarného umění v Čechách. Analyzuje umělecké přístupy k prezentaci sbírkových předmětu ve stálé expozici, marketingové nástroje používané k propagaci stálé expozice a komunikaci s veřejností a médii. V teoretické části nastiňuje současnou koncepci stálých expozic spolu s obsahy a způsoby prezentace výtvarných děl, v praktické části pak na příkladu třech konkrétních stálých expozic v regionálních galeriích analyzuje a porovnává tyto přístupy. V závěrečné části praktického oddílu se pak snaží nastínit současné trendy v prezentaci a koncepci dlouhodobých výtvarných expozic a navrhuje budoucí směr zejména marketingové propagace daných výstav.
Vedoucí práce: Anna Janištinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses