Finanční analýza Hyundai Motor Manufacturing Czech, s. r. o. - Merxbauer, Matěj; Staňková, Anna, 1951-; Jedlička, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Hlavním cílem této bakalářské práce je provést externí finanční analýzu společnosti Hyundai Motor Manufacturing Czech, s.r.o. vycházející z období mezi lety 2006 -- 2013. Samostatná práce se skládá ze dvou ústředních částí. První se nazývá metodická část, zde jsou uvedeny a popsány konkrétní ukazatele, jež jsou použity v aplikační části. V druhé, aplikační části, je vyhotovení konečné finanční analýzy s porovnáním s podnikem Toyota Peugeot Citroën Automobile Czech, s.r.o. v rámci odvětví. Dále je zde uvedena SWOT analýza, která je součástí aplikační části. V závěru jsou shrnuty všechny zjištěné poznatky do uceleného výstupu, který shledává společnost jako zdravou.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses