Zhodnocení a predikce ekonomického vývoje firmy Čepro, a.s. - Dušková, Lidia; Boukal, Petr, 1962-2022; Klečka, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se soustřeďuje na hodnocení a predikci budoucího vývoje akciové společnosti Čepro, a.s. Je rozdělena do dvou hlavních částí a to teoretické a praktické. V teoretické části jsou vysvětleny metody, později využité v rámci rozboru vývoje zkoumané společnosti. Praktická část se zaměřuje na hodnocení vývoje společnosti Čepro, a.s. mezi lety 2008-2013. V praktické části budou aplikovány známé finanční ukazatele rozšířené o ukazatel ekonomické přidané hodnoty (EVA), dále pak o bankrotní a bonitní modely. Výstupy z analýzy budou okomentovány a podrobně rozebrány.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses