Účetnictví a daně společenství vlastníků jednotek v konkrétních podmínkách - Swaczynová, Lucie; Takáčová, Hana, 1952-; Nováková, Štěpánka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce se zabývá právní úpravou společenství vlastníků jednotek, dále účetními a daňovými specifiky této právnické osoby. V úvodu je charakterizována činnost společenství vlastníků jednotek a správa domu a pozemku podle nového občanského zákoníku. Dále je práce zaměřena na to, jak se právní úprava společenství vlastníků promítá do účetnictví této právnické osoby. V práci je zmíněna i problematika daní společenství vlastníků jednotek. Závěrečná část je věnována praktickému příkladu účetnictví malého společenství vlastníků jednotek v průběhu jednoho roku.
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses