Evidence a účtování skladových zásob ve výrobním podniku - Duchatschová, Markéta; Trnka, Michal; Pelák, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce je rozdělena do tří hlavních částí. První část této bakalářské práce pojednává o rozboru druhů zásob a jejich oceňování. Druhá část je zaměřena na účetní zachycení zásob. V této části jsou popsány rozdíly mezi způsoby evidování zásob (průběžný a periodický), účtování související se zásobami během roku a ke konci roku a vymezeny rozdíly mezi Českými účetními standardy a Mezinárodními standardy finančního výkaznictví (IFRS). Pro lepší představu a pochopení účetních postupů podle Českých účetních standardů jsem použila schémata nebo tabulky s příklady. V závěru práce je splněn cíl této práce, protože je zde zobrazena teoretická část účtování na reálném podniku.
Vedoucí práce: Michal Trnka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses