Péče o zaměstnance v malé organizaci - Malá, Martina (2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou a zhodnocením péče o zaměstnance v malé organizaci. V teoretické části je tato problematika všeobecně popsána a rozčleněna do několika okruhů, jejichž vysvětlení je nezbytné pro analýzu v konkrétní organizaci. V praktické části se provedlo osobní šetření skutečného stavu péče o zaměstnance v organizaci. Dále byl uskutečněn průzkum formou dotazníku za účelem zjištění pohledu zaměstnanců na poskytovanou péči. Cílem této práce je zhodnotit současný stav péče o zaměstnance, a to jak ze strany organizace, tak i celkového náhledu a spokojenosti zaměstnanců. V závěru je navrženo možné řešení na zlepšení pracovních podmínek, pracovního prostředí a zaměstnaneckých výhod.