Péče o zaměstnance v malé organizaci - Malá, Martina; Němec, Otakar; Kysela, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou a zhodnocením péče o zaměstnance v malé organizaci. V teoretické části je tato problematika všeobecně popsána a rozčleněna do několika okruhů, jejichž vysvětlení je nezbytné pro analýzu v konkrétní organizaci. V praktické části se provedlo osobní šetření skutečného stavu péče o zaměstnance v organizaci. Dále byl uskutečněn průzkum formou dotazníku za účelem zjištění pohledu zaměstnanců na poskytovanou péči. Cílem této práce je zhodnotit současný stav péče o zaměstnance, a to jak ze strany organizace, tak i celkového náhledu a spokojenosti zaměstnanců. V závěru je navrženo možné řešení na zlepšení pracovních podmínek, pracovního prostředí a zaměstnaneckých výhod.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses