Účetní závěrka a ocenění majetku k okamžiku jejího sestavení ve srovnání ČÚP a IFRS - Jaklová, Petra (2015)
První polovina práce je zaměřena na účetní závěrku podle českých účetních předpisů a mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Obsahuje legislativní prameny, jejich základní pravidla pro sestavení účetní závěrky a rozbor jednotlivých výkazů. Druhá polovina zahrnuje teoretické i praktické informace, jak správně ocenit majetek k okamžiku sestavení účetní závěrky ve srovnání ČÚP a IFRS.