Účetní závěrka a ocenění majetku k okamžiku jejího sestavení ve srovnání ČÚP a IFRS - Jaklová, Petra; Trnka, Michal; Janhuba, Miloslav, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
První polovina práce je zaměřena na účetní závěrku podle českých účetních předpisů a mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Obsahuje legislativní prameny, jejich základní pravidla pro sestavení účetní závěrky a rozbor jednotlivých výkazů. Druhá polovina zahrnuje teoretické i praktické informace, jak správně ocenit majetek k okamžiku sestavení účetní závěrky ve srovnání ČÚP a IFRS.
Vedoucí práce: Michal Trnka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses