Finanční analýza společnosti PETROF, spol. s r.o. - Marek, Michal; Čámská, Dagmar; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této bakalářské práce je zjistit pomocí metod finanční analýzy finanční zdraví a stabilitu společnosti PETROF, spol. s r.o., jež je významným výrobcem klavírů a pianin nejen v České republice, ale v celé Evropě. Pro tato zjištění je vycházeno převážně z každoročně zveřejňovaných účetních závěrek za roky 2009 až 2013. V teoretické části jsou popsané ukazatele vybrané pro účel této bakalářské práce a následně jsou v praktické části aplikovány na analyzovanou firmu, okomentovány, a pokud to je vhodné, porovnány s konkurujícími společnostmi.
Vedoucí práce: Dagmar Čámská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses