Vliv účetní politiky vybrané společnosti na závěry finanční analýzy - Zapletalová, Markéta; Pospíšil, Jiří, 1988-; Vomáčková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato bakalářská práce pojednává o účetní politice a finanční analýze společnosti ŠKODA MACHINE TOOL a.s. Cílem práce je popsat účetní postupy využívané touto společností a způsob, jakým ovlivňují závěry finanční analýzy. Teoretická část se zabývá základními pojmy, zdroji informací a nástroji finanční analýzy a dále se zaměřuje na problematiku účetní politiky. V aplikační části jsou analyzovány konkrétní účetní metody, které používá společnost ŠKODA MACHINE TOOL a.s. Práce je zakončena finanční analýzou této společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Pospíšil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses