Projekt nového programu v nabídce CESP - Staňková, Lenka; Pichanič, Mikuláš, 1942-; Pulkrábková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této práce je připravit projekt nového studijního programu v nabídce CESP v detailní struktuře obsahové i časové, aby vykazoval konkurenční výhodu oproti obdobným programům nabízených jinými univerzitami v ČR. Studijní program s názvem Summer University with Intensive English Preparation bude do nabídky CESP zařazen v roce 2016. Projekt tohoto programu bude připraven v návaznosti na konkurenční výhodu CESP, která bude definována na základě SWOT analýzy, zmapování konkurence a dotazníkového šetření absolventů. Díky novému programu získá CESP větší konkurenceschopnost na stále rostoucím trhu studijních příležitostí.
Vedoucí práce: Mikuláš Pichanič
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses