Plán realizace a analýza otevření rodinného penzionu na Jižní Moravě - Šimeček, Petr (2015)
Otevření ubytování typu Bed&Breakfast se zaměřením na domácí, zdravé snídaně na Jižní Moravě. Součástí bude i prodejna s domácími produkty od regionálních výrobců.