Plán realizace a analýza otevření rodinného penzionu na Jižní Moravě - Šimeček, Petr; Drozen, František; Šípek, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Otevření ubytování typu Bed&Breakfast se zaměřením na domácí, zdravé snídaně na Jižní Moravě. Součástí bude i prodejna s domácími produkty od regionálních výrobců.
Vedoucí práce: František Drozen
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses