Plánování vývoje doplňku stravy a jeho uvedení na trh pomocí metod řízení projektů - Šturmová, Klára (2015)
Má bakalářská práce na téma řízení projektů se zabývá využitím řízení projektů při konkrétním projektu. V první polovině je popsaná teoretická část řízení projektů a v té druhé se pak věnuji praktické aplikaci řízení projektu na konkrétním případě. V tomto případě se jedná o plánování a uvedení doplňku stravy, přičemž cílem vedení firmy je co nejvyšší profit a získání stabilní klientely. K této práci využívám počítačový program Microsoft Office Project. Součástí této bakalářské práce je vyhodnocení projektu a zobrazení v Ganttově diagramu.