Plánování vývoje doplňku stravy a jeho uvedení na trh pomocí metod řízení projektů - Šturmová, Klára; Melechovský, Jan; Čížek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Má bakalářská práce na téma řízení projektů se zabývá využitím řízení projektů při konkrétním projektu. V první polovině je popsaná teoretická část řízení projektů a v té druhé se pak věnuji praktické aplikaci řízení projektu na konkrétním případě. V tomto případě se jedná o plánování a uvedení doplňku stravy, přičemž cílem vedení firmy je co nejvyšší profit a získání stabilní klientely. K této práci využívám počítačový program Microsoft Office Project. Součástí této bakalářské práce je vyhodnocení projektu a zobrazení v Ganttově diagramu.
Vedoucí práce: Jan Melechovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses