Vykazování dlouhodobého hmotného majetku dle IFRS - Slomczynska, Nela (2015)
Bakalářská práce je zaměřená na charakteristiku dlouhodobého hmotného majetku v souladu s IFRS a implementaci standardů na příkladě konkrétních společností. Práce je tvořená dvěma částmi. Teoretická část definuje předmět dlouhodobého hmotného majetku dle IFRS. Praktická část se zabývá komparací vykazovaného majetku v podnikovém účetnictví. Na základě účetních závěrek jsou vyhodnocené postupy a účetní politiky společností vztahující se na dlouhodobý hmotný majetek.