Vykazování dlouhodobého hmotného majetku dle IFRS - Slomczynska, Nela; Gluzová, Tereza; Singerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce je zaměřená na charakteristiku dlouhodobého hmotného majetku v souladu s IFRS a implementaci standardů na příkladě konkrétních společností. Práce je tvořená dvěma částmi. Teoretická část definuje předmět dlouhodobého hmotného majetku dle IFRS. Praktická část se zabývá komparací vykazovaného majetku v podnikovém účetnictví. Na základě účetních závěrek jsou vyhodnocené postupy a účetní politiky společností vztahující se na dlouhodobý hmotný majetek.
Vedoucí práce: Tereza Gluzová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses