Analýza managementu letní stáže Tanec bez hranic - Hejnová, Klára; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Janeček, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku spojenou s organizací kulturních projektů. První část je věnována vymezení pojmů projekt a stáž a přiblížení specifik projektu v kultuře. Následuje teoretické ukotvení tématu v oblasti personálního zajištění projektu, strategického plánování, marketingu a financování a stanovení jednotlivých fází projektů. V praktické části je detailně analyzován a popsán management stáže Tanec bez hranic, doplněný o praktické poznatky z organizace této akce. Tato analýza vychází nejen z informací poskytnutých pořadateli stáže, ale také z dotazníkového šetření a osobních zkušeností autorky práce s přípravou této taneční stáže. Součástí bakalářské práce je také hodnocení managementu Tance bez hranic a navržení možných vylepšení do budoucna.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses