Finanční analýza společnosti IBM ČR, spol. s r.o. - Janovský, Erik; Holečková, Jaroslava; Hovorka, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Předmětem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti IBM Česká republika, spol. s r.o. v letech 2010 až 2013. Cílem práce je zhodnotit finanční situaci podniku a porovnat vybrané ukazatele s odvětvím, v němž se společnost angažuje. Metodická část obsahuje popis jednotlivých ukazatelů, které se dále aplikují v praktické části. Praktická část zahrnuje kromě výpočtů a stručného shrnutí a porovnání výsledků ukazatelů také představení společnosti. Závěr práce je věnován celkové sumarizaci získaných poznatků a posouzení situace podniku.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses