Analýza aktivit společenské odpovědnosti městské části Praha 19 - Bartošová, Eva; Plášková, Alena, 1949-; Hrubčík, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se zabývá společenskou odpovědností ve veřejném sektoru, konkrétně pak ve veřejné správě. Teoretická část vymezuje důvody a přínosy uplatňování CSR ve veřejném sektoru a dále popisuje některé z přístupů k implementaci tohoto konceptu právě ve veřejné správě. Praktická část obsahuje nejprve analýzu společensky odpovědných aktivit Městské části Praha 19, ve které se postupuje dle dotazníku metody KORP, ze kterého byla vybrána některá témata a oblasti. Dále obsahuje výsledky průzkumu názorů občanů. Průzkum byl zaměřený na péči o kvalitu života v Praze 19 a byl proveden pomocí dotazníkového šetření. Výsledkem práce je návrh možností pro rozšíření a zlepšení aktivit městské části v oblasti CSR v budoucnu.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses