Řízení lidských zdrojů v cestovním ruchu. - Kalugina, Daria (2015)
Cílem bakalářské práce je popsat, analyzovat a zhodnotit řízení lidských zdrojů v cestovním ruchu. V teoretické části jsou vysvětleny důležité kapitoly a pojmy, které budou potřeba k následné analýze. V následující praktické části je popsán, zhodnocen a zanalyzován systém školení a motivace zaměstnanců v konkrétní ruské cestovní agentuře na základě dotazníkového šetření a pohovorů. Na konci je navrženo několik opatření, která by firma mohla podniknout pro ještě větší spokojenost svých zaměstnanců. Bakalářská práce je zpracována s využitím odborné literatury, interních materiálů a vlastních zkušeností autorky, která pracovala ve vybrané společnosti.