Řízení lidských zdrojů v cestovním ruchu. - Kalugina, Daria; Quigley, Martin John David; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem bakalářské práce je popsat, analyzovat a zhodnotit řízení lidských zdrojů v cestovním ruchu. V teoretické části jsou vysvětleny důležité kapitoly a pojmy, které budou potřeba k následné analýze. V následující praktické části je popsán, zhodnocen a zanalyzován systém školení a motivace zaměstnanců v konkrétní ruské cestovní agentuře na základě dotazníkového šetření a pohovorů. Na konci je navrženo několik opatření, která by firma mohla podniknout pro ještě větší spokojenost svých zaměstnanců. Bakalářská práce je zpracována s využitím odborné literatury, interních materiálů a vlastních zkušeností autorky, která pracovala ve vybrané společnosti.
Vedoucí práce: Martin John David Quigley
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses