Finanční analýza společnosti DENSO MANUFACTURING CZECH, s.r.o. - Vu Thuy, Giang (2016)
Hlavním cílem bakalářské práce " Finanční analýza společnosti DENSO Manufacturing Czech, s.r.o." je provést komplexní finanční analýzu společnost Denso Manucfacturing Czech s.r.o. a zhodnotit její finanční zdraví v letech 2009 -- 2014 a doplnit vývoj společnosti v roce 2015. Bakalářská práce se skládá z metodologické a praktické části. Teoretická část obsahuje přehled finančních ukazatelů. Mezi použité metody finanční analýzy patří horizontální a vertikální analýza, poměrové ukazatele, Du pontův rozklad, bonitní a bankrotní modely, analýza rozdílových ukazatelů, ekonomická hodnota, mezipodnikové srovnání. V praktické části bude popis společnosti a aplikaci jednotlivých metod.