Finanční due diligence - Slonka, Tomáš; Klečka, Jiří, 1966-; Bezek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce na téma finanční due diligence se zaměřuje na využití due diligence v praxi. Cílem této bakalářské práce je stanovení rizik pro investora a výpočet hodnoty cílové společnosti s porovnáním hodnoty společnosti bez provedení due diligence, tedy zjištění přidané hodnoty due diligence.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses