Hypotéční úvěry a jejich financování - Klimakov, Anton; Radová, Jarmila; Staniek, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato bakalářská práce je zaměřena na financování hypotéky v České Republice. Na začátku se zabývá základní charakteristikou hypotéčního úvěru, jeho vývojem v posledních letech, jeho různými typy a podmínkami poskytováni. Následně další část popisuje průběh vyřízení hypotéčního úvěru a všechny jeho výhody a nevýhody. Poslední část bakalářské práce je zaměřena na analýzu jednotlivých bank, poskytujících hypotéční úvěry a zjištění nejlepší možnosti financování bydlení z pohledu klienta na příkladu.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses