Postavení sportu v ekonomice EU - Honcová, Martina; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Mihule, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se zabývá postavením sportu na úrovni Evropské unie a jejího členského státu, České republiky. Práce se snaží představit institucionální rámec sportu a jeho zakotvení v právních a jiných dokumentech EU a ČR, jeho význam pro společnost, podíl sportu na tvorbě makroekonomických ukazatelů, jako je zaměstnanost, HDP, přidaná hodnota, apod., a způsob a vývoj výše financování sportu na obou úrovních.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses