Controlling v malé stavební firmě - Sedláčková, Nina; Král, Bohumil, 1952-; Brabec, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato diplomová práce se zabývá využitím controllingu, konkrétně systému plánů a rozpočtů, v podnikovém řízení. V teoretické části práce jsou shrnuty teoretické poznatky a vývojové tendence v této oblasti. Praktická část popisuje současný stav systému plánů a rozpočtů v konkrétním podniku, který je následně zhodnocen. V poslední části práce je navržen nový system plánů a rozpočtů, který navrhuje takové změny, které by mohly tento systém vylepšít a zajistit efektivnější manažerské rozhodování v této společnosti.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses