Možnosti financování stáří v České republice a Ruské federaci - Borodenko, Vita; Radová, Jarmila; Michalíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce se zabývá penzijními systémy, které fungují na území České republiky a Ruské federace a srovnáním dostupných produktů vhodných k zajištění si vyšší životní úrovně ve stáří. V úvodní kapitole je nejprve rozebrán demografický vývoj. Následuje rozbor současného stavu důchodového systému s důrazem na aktuálně prováděné změny. Cílem této práce je na modelových příkladech prezentovat rozdíly v možnostech zabezpečení se na stáří v obou zemích.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses