Formy násilí na pracovišti - Veselá, Lucie (2015)
Práce se zabývá násilím na pracovišti. V teoretické části jsou vysvětleny veškeré důležité pojmy týkající se šikany v pracovním prostředí. Cílem práce je zjistit, jak je tento problém vnímán a jaká je v organizaci informovanost o mobbingu a dalších forem násilí. K tomu slouží analytické část práce, kde jsou interpretovány výsledky dotazníkové šetření, které bylo provedeno u Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje.