Formy násilí na pracovišti - Veselá, Lucie; Stříteský, Marek; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Práce se zabývá násilím na pracovišti. V teoretické části jsou vysvětleny veškeré důležité pojmy týkající se šikany v pracovním prostředí. Cílem práce je zjistit, jak je tento problém vnímán a jaká je v organizaci informovanost o mobbingu a dalších forem násilí. K tomu slouží analytické část práce, kde jsou interpretovány výsledky dotazníkové šetření, které bylo provedeno u Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses