Komparácia štátneho rozpočtu ČR a SR v rokoch 2002-2013 - Reich, Róbert; Maaytová, Alena; Daněk, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cieľom tejto bakalárskej práce je porovnanie plnenia štátnych rozpočtov ČR a SR v sledovanom období rokov 2002-2013. Práca je zložená z teoretickej časti, ktorá je zameraná na vymedzenie základných pojmov týkajúcich sa štátneho rozpočtu, rozpočtový proces a politiku, funkcie štátneho rozpočtu, rozpočtovú skladbu a na porovnanie prípravného a legislatívneho procesu štátneho rozpočtu v ČR a SR. Praktická časť práce pozostáva z analýzy plnenia rozpočtov príjmov a výdajov v rámci vybraných kapitol štátneho rozpočtu v rokoch 2002-2013 a z porovnania jednotlivých rozpočtov v ČR a SR navzájom.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses