Účetnictví věrnostních programů - Dvořáková, Iva; Pelák, Jiří, 1977-; Jurka, Robert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce s zabývá účetnictvím zákaznických věrnostních programů s důrazem na stranu provozovatele. V práci jsou zkoumány účetní postupy Mezinárodních standardů účetního výkaznictví ve vztahu k věrnostním programům a jejich případná aplikace v účetnictví vedeném dle českých předpisů. Práce analyzuje možnosti účtování a vykazování věrnostních programů s ohledem na jejich druhy. Teoretické poznatky jsou porovnávány s vykazováním věrnostních programů v české účetní praxi. Práce se zabývá též daňovými aspekty realizace věrnostních programů zejména z pohledu jejich provozovatelů.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses