Veřejné zakázky malého rozsahu u obcí a krajů - Müller, Šimon; Pavel, Jan, 1978-; Dufek, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Hlavním tématem práce jsou veřejné zakázky malého rozsahu. Veřejné zakázky malého rozsahu jsou z legislativního i praktického hlediska velice odlišné od nadlimitních a podlimitních veřejných zakázek. V práci je vymezen jejich význam a odlišnosti právě od nadlimitních a podlimitních veřejných zakázek. Práce se zaměřuje na veřejné zakázky malého rozsahu u obcí a krajů, jak z celkového hlediska, tak i na příkladu konkrétní obce. Na základě zvoleného výběru obcí jsou veřejné zakázky malého rozsahu porovnávány z více hledisek. Jelikož nejsou veřejné zakázky malého rozsahu centrálně evidované, práce se snaží o zjištění poměru veřejných zakázek malého rozsahu na celkovém objemu veřejných zakázek u obcí a krajů.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses