Propagace internetového portálu Time2Drink.cz - Bulyna, Vasyl (2015)
Bakalářská práce se zabývá využíváním internetu k účelům online obchodování a marketingovou propagací na území České republiky na přikladu portálu Time2Drink.cz. Cílem práce je analýza a zhodnocení marketingových nástrojů použitých pro propagaci webového portálu Time2Drink.cz a následné sestavení doporučení pro budoucí využití vhodných nástrojů. Práce je rozdělená do pěti kapitol. V první kapitole jsou vysvětlené základní pojmy v marketingu a marketingové nástroje. Druha kapitola se zabývá teoretickým vymezením pojmů v E-komerci. Třetí část je praktická a zabývá se popisem samotného objektu propagaci a konkurence. Čtvrtá kapitola nabídne zhodnocení použitých marketingových nástrojů. Poslední kapitola pak nabídne shrnutí doporučeného postupu při online propagaci internetového portálu vzhledem k efektivnímu využití finančních prostředků.